Katselen toisinaan ruokaohjelmia TV:stä. On sitä vaikka minkäsorttista kokkia ja kokkausta. Ihan hyviä ohjeita varmasti tosi maukkaitakin, mutta ne eri aneet joita yhden aterian valmistukseen käytetään ovat melkoiset. Jotakin omasta kaapista löytyy mutta jos kaikkia mausteita tökötteineen hankki, on varmaa, loppu mausteista jää käyttämättä. Käyttöikä on niilläkin.
Muistelen talouskoulun oppeja 50-luvulla, varsin vähäisin maustein pärjäiltiin, mutta aika on mennyt ruuanvalmistuksen alalla eteenpäin huimaavasti, muka on pysyttävä ajan mukana.
Tällä viikolla oli varsin yksinkertainen ohje, puolukkahyytelökakku siis ilman uunia. Kalorimääräkin tuntui pysyvän varsin kohtuullisena ja oli todella suun mukaista kuten tällä seudulla asia ilmaistaan.
Googleta. Islantilainen puolukkahyytelökakku, suosittelen Pyhäinpäivä kahvitteluhetkeen sopivaksi.
On todella ilo valmistaa hyvä ateria, kattaus viimeisen päälle, se antaa aterioitsijoille hyvän mielen ja hauska keskustelu siivittää ruuan nautintoa.