Ikinörtit

Sitä olemme mitä nimi sanoo
yli 50 v keskustelufoorumi
 
PääsivuFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Onko järkee!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
mirjamarja
aktiivinörtti
mirjamarja

Viestien lukumäärä : 1263
Join date : 07.10.2009
Ikä : 85
Paikkakunta : Uusimaa, Vantaa

ViestiAihe: Vs: Onko järkee!   La 26 Huhti - 11:00:08

Ihmetyksen aiheita edelleen:
Katolinen kirkko nostaa kaksi paavia pyhimyksiksi, koska on voitu osoittaa heidän tehneen kaksi ihmettä.
Mikäs siinä, kai sitä paavikin voi ihmeitä tehdä, uskon että moni pienillä tuloilla elävä perheenemäntäkin tekee ihmeitä jatkuvasti, kun ruokkii lapsikatraansa työttömyyspäivärahalla.

Ihmettelen vain sitä, että pitää olla paavi tai äiti Teresa, ennen kuin julistetaan pyhimykseksi.
Miten sattuukaan, että juuri kaikkien tuntemat uskovaiset niitä ihmeitäkin saavat aikaan? Herättelevät kuolleista ja parantavat rukouksilla, niin että Parkinsonin taudit haihtuvat kuin tuhka tuuleen. Asiaa auttaa, kun media onnistuu olemaan paikalla sopivasti, kun asia julkistetaan.

Nauretaan pikkuruisen, kun mormooneilla on oikeus päästä jumaliksi kuolemansa jälkeen (siis miespuolisolla vain, toki) mutta tätä pyhimysten tulvaa ei kukaan tunnu pitävän outona.
Emmekö edes Taivaan Valtakunnassa voisi olla tasavertaisia, vaan joku on vanhurskaampi kuin toinen, suorastaan pyhimys tottavieköön!
Ihan katteeks käy. Luterilaisilla kun ei ole Kekkosta kummempaa pyhimystä.

Yksinkö minä täällä purnaan?
Nimim. "Tuuleen huutava"

 hitleri hitleri kaverit 
Takaisin alkuun Siirry alas
mirjamarja
aktiivinörtti
mirjamarja

Viestien lukumäärä : 1263
Join date : 07.10.2009
Ikä : 85
Paikkakunta : Uusimaa, Vantaa

ViestiAihe: Vs: Onko järkee!   To 24 Huhti - 21:54:59

Toinen ihmettelyn aihe on kaikkialla lisääntynyt aggressiivisuus.

Koulujen opettajat saavat torjua purevia ja potkivia oppilaita ja vanhempien haukkumakirjeet tulvivat sähköpostiin. Opettajat ja koulu ovat nykyisin palvelulaitoksia, joiden asia on ensi sijaisesti opettaa MINUN lastani.

Toinen asia on urheilu. Kuopiossa jalkapallovalmentaja jätti tehtävänsä, kun hänen valmentamansa joukkue hävisi ja yleisö alkoi kostaa sitä valmentajan perheelle. Rouvaa tönittiin ja poika pakeni itkien pois. Valmentajalla keitti. Hän lähti heti.

Entäs erimielisyydet! Joku ampui eilen kaverinsa auton ikkunasta keskellä katua. Oikeudessa puitiin murhaa, kun isoveli oli puukottanut nuorempaa veljeään kolmella eri teräaseella. Puukotettu oli ennättänyt kertoa, että oli herännyt siihen, että veli iski puukon kaulaan.

 confused  confused  confused  Twisted Evil
Takaisin alkuun Siirry alas
mirjamarja
aktiivinörtti
mirjamarja

Viestien lukumäärä : 1263
Join date : 07.10.2009
Ikä : 85
Paikkakunta : Uusimaa, Vantaa

ViestiAihe: Onko järkee!   Ke 23 Huhti - 13:37:14

Asuinalueemme on melko nuori, mutta se on perustettu maalaiskylään, jossa on ollut asutusta vuosisatoja.
Hiljaiselo on rikottu ja yli 40 v. on rakennettu asuintaloja, matalia, korkeita, rivitaloja ja pientaloja. Asukasmäärä on tasaisesti kasvanut, mutta kuten usein tapahtuu, lapsiluku vähenee. Aikoinaan tänne maan ääreen muuttivat lapsiperheet, jotka tarvitsivat isommat huoneet, omat pihat ja luontoa. Miinuksena oli kaukana kaikesta-tilanne, harvat bussivuorot ja huonot tiet.
Alkuperäiset asukkaat olivat harvalukuiset, ja heille oli riittänyt pieni kyläkoulu.

Rakennettiin useitakin kouluja, jotka täyttyivät ääriään myöten muutamiksi vuosikymmeniksi. Viimeisin koulu sijoitettiin keskelle peltoa. Ensin oli kamala vastustus, kun koulumatkat pitenivät, mutta murheet unohtuivat, kun koulun viereen rakennettiin uimahalli, urheilukentät ja urheilupuisto, lenkkipolkuja ja pururata. Alueella pidetään kansainvälisiä hiihtokilpailuja ja järjestetään suunnistusta ja maratonjuoksuja.  - Nyt koulu lopetetaan, ei ole tarpeeksi lapsia. Koulurakennus on niitä harvoja kouluja, joissa ei ole hometta, ilma raikas, eikä mitään remontin tarvetta vielä ole.
Ne vanhemmat pienet koulut, jotka alueella oli aikaisemminkin, saavat jäädä sijoillensa, mutta tämä uusin nyt siis lakkautetaan.

Tänään sitten lehdessä, että koulun ja urheilupuiston tuntumaan rakennetaan jalkapallohalli, joka tulee palvelemaan 21 000 jalkapalloa harrastavaa lasta.
MISTÄ he tulevat, kun muutaman sadan oppilaan kouluunkaan ei riitä enää tulijoita.

Minua alkaa ajatteluttaa, onko kaupungilla mielessä muuttaa koulurakennus majoitustiloiksi eri puolilta maailmaa tuleville jalkapallon pelaajille. Tuollaisessa jalkapallostadionissa on pakko olla toimintaa kaiken aikaa, ei sitä voi pitää tyhjäkäynnillä.
Ajetaanko nyt paikkakunnan lapset pois alueelta urheilukilpailujen ja tapahtumien järjestäjien tieltä, vai mikä lienee ajatuksena.

Syyksi koulun lopettamiselle esitettiin aikanaan mm. että alueelle rakennetaan senioriasuntoja, joiden asukkaat kärsisivät koulun aiheuttamasta liikenteestä. Naurettavampaa ei ole kuultu. Eikö urheilupuiston käyttäjät aiheuta liikennettä, viikonloppuisin kilpailujen musiikki ja kuulutukset kaikuvat satojen metrien päähän, ja mikä kansainvaellus paikalle onkaan, kun eturivin urheilijat saapuvat osallistumaan lajiensa kilpaluihin.

Välillä ei voi kuin silmät pyöreinä seurata älyttömyyksiä, joita kaupungin päättäjät saavat aikaan veronmaksajien rahoilla. Jopa pyrkivät valtuustoonkin korostamalla osuuttaan näiden hienojen urheilualueiden aikaansaamisessa. On kuin Sotshin olympiakylän rakennusta! Vanha alas ja uutta tilalle.

 lol!
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Onko järkee!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Onko järkee!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ikinörtit :: Kaikenmaailman sekalaiset höpinät tänne :: höpinäpönttö-
Siirry: