Ikinörtit
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ikinörtit

Sitä olemme mitä nimi sanoo
yli 50 v keskustelufoorumi
 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Mauron Ripasso

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pena
lähes aktiivi
Pena


Viestien lukumäärä : 219
Join date : 07.10.2009
Ikä : 87
Paikkakunta : Turku

Mauron Ripasso Empty
ViestiAihe: Mauron Ripasso   Mauron Ripasso Icon_minitimeMa 16 Heinä - 10:59:24

Moikka MdK ja muut. Huomasin, että Ruotsissa on tullut kauppaan uusi Ripasso-viini. Luulisin sen olevan hintansa väärti.


Mauro Ripasso Valpolocella har stor fruktig doft med inslag av körsbär, plommon och fat. Vinet är relativt fylligt med friskhet och kryddighet i smaken, välbalanserade tanniner och inslag av björnbär, plommon, körsbär och vanilj. Det är ett vin som passar till kötträtter av fläsk, lamm, nöt och smakrika pastarätter, utmärkt till antipasto och lagrad ost.
Vinet är perfekt att dricka nu men kan också sparas ett par år.

Mauro Ripasso Valpolicella är traditionellt framställt med druvorna Corvina, Corvinone och Rondinella från Valpolicella i Venetien i nordöstra Italien. Ripasso-viner jäser en andra gång tillsammans med skalresterna från alkoholjäsningen av ett Amaronevin. Det färdiga vinet får sedan ligga några månader på ekfat innan det buteljeras.

Mauro Ripasso är ett mycket prisvärt vin från Valpolicella som levererar mer än det kostar!

Mauro Ripasso Valpolicella finns i Systembolagets fasta sortiment, men än så länge endast i utvalda butiker. Se om din butik har Mauro Ripasso Valpolicella i sina hyllor, klicka här >>
Skulle butiken sakna vinet - beställ det i din butik! Din butiks telefonnnummer kan du hitta här >>

Mauro Ripasso Valpolicella har artikelnummer 5366 och kostar 89 kr.


Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.netti.fi/~parvela/
 
Mauron Ripasso
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ikinörtit :: Ruoka ja juoma :: viinit ja muut juomat-
Siirry: