Ikinörtit

Sitä olemme mitä nimi sanoo
yli 50 v keskustelufoorumi
 
PääsivuFAQHakuKäyttäjälistaRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kylmää kyytiä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Frederiikka
aktiivinörtti
avatar

Viestien lukumäärä : 887
Join date : 04.10.2009
Ikä : 73
Paikkakunta : Kymenlaakso, Kouvola-Kymijoen kaupunki

ViestiAihe: Vs: Kylmää kyytiä   Ma 12 Maalis - 22:29:43

mirjamarja kirjoitti:
Saapa nähdä, mihin kyyditys suuntautuu!

Olen seuraillut tätä AKT:n sotkua uutisista päivittäin ja pudonnut kärryiltä kerta kaikkiaan. Taidetaan tehdä historiaa Suomen AY-liikkeessä. Rikosta, epäilyä ja sotkua sikin sokin skandaalien lomassa. Onpa median juhlat! Työpaikkakiusaamisestahan kaikki alkoi. Nyt puhutaan jo AKT:n sisäisestä valtataistelusta ja koko AKT:n alasajosta AY-liikkeessä. Presidentit ja SAK, lainoppineet ja muut asiantuntijat vilahtelevat kannanotoineen mediassa. Räty ei eroa ja Ahde itkee erotettuna. Homma paisuu kuin ylinoussut pullataikina. Alkaa työpaikkakiusaaminen Rädyn ja Ahteen välillä olla jo sivuseikka. Lisää kiusaajia ja kiusattuja löytyy AKT:n sisältä ja koko AY-liike alkaa olla tarkkailun alaisena. Kysynpä minäkin Mirjamarjan tavoin: Mihin kyyditys suuntautuu? Shocked

[You must be registered and logged in to see this link.]Takaisin alkuun Siirry alas
mirjamarja
aktiivinörtti
avatar

Viestien lukumäärä : 1263
Join date : 07.10.2009
Ikä : 85
Paikkakunta : Uusimaa, Vantaa

ViestiAihe: Vs: Kylmää kyytiä   Ti 6 Maalis - 20:10:43

Siinäpä se, että ammattiliitot ajavat jäsentensä asioita ja nostavat äläkän laittomista irtisanomisista ja muista epäkohdista, kuten aivan oikein onkin.
Mutta ammattiliittojen omissa toimistoissa työntekijät ovat turvattomia. Heitä ei tunnu nämä vuosikymmenien aikoina laaditut sopimukset koskevan.
Ei tulisi kuuloonkaan, että joku liiton jäsen irtisanottaisiin sairausloman aikana ja sillä tavoin, ettei häntä itseään lainkaan kuultaisi syytösten keskellä, mutta ATK:n omassa toimistossa se käy.

Mielenkiintoisia asenteita! geek
Takaisin alkuun Siirry alas
MdK
aktiivinörtti


Viestien lukumäärä : 1760
Join date : 03.10.2009

ViestiAihe: Vs: Kylmää kyytiä   Ti 6 Maalis - 15:58:48

Kai Suomessakin laki vielä toimii? Jos ei muuta asiallista syytä potkuille ole, kuin eripura työpaikalla, niin ei kai se riitä potkujen saamiseksi? Ei tekosyyt "töitten vähyydestä" riittäisi, koska tiedotuspäällikköä kuitenkin tarvitsevat. Jos ei nyt sillä Rädyllä ole sama valta kuin Putinilla Venäjällä?
Takaisin alkuun Siirry alas
mirjamarja
aktiivinörtti
avatar

Viestien lukumäärä : 1263
Join date : 07.10.2009
Ikä : 85
Paikkakunta : Uusimaa, Vantaa

ViestiAihe: Kylmää kyytiä   Ti 6 Maalis - 15:38:50

Meillä kuljetusalan ammattiliitto AKT ajelee nyt myrskyn silmässä.
Puheenjohtaja, kovanaama Timo Räty on pitkävihainen ja umpimielinen. Kun suuttuu, vastustaja on pelkkää ilmaa. Kolmisen vuotta sitten on suuttunut tiedotuspäällikkö Hilkka Ahteelle ja pannut rouvan boikottiin. Ei puhu, ei pukahda, ja H.A. kokee asian kiusaamisena. Asiaa on selvitelty talon sisällä jo kauan. tonttu
Kukapa meikäläinen voi kaikkea tietää, niin että ei kannata varmaan lyödä vetoa siitä, kumpi on enemmän oikeassa.

Nyt sitten ensin Ahde nosti oikeuskutun kiusaamisesta, jo kesällä, ja viime viikolla Räty järjesti Ahteelle potkut työpaikasta. Siitäpä sitä on nyt saatu aihetta kaikki lehdet täyteen. Mietin sitä, että jos kyseessä ei olisi entisen puhemiehen Matti Ahteen puoliso, niin olisiko asia näin eturirivin otsikoissa?
Joku tuntemattomampi tiedottaja jossakin ammattiliitossa ei saisi tällaista huomiota lehdissä, vaikka olisi kuinka kaltoin kohdeltu.

Räty kulkee ilmeettömänä ja ihan Napoleonin näköisenä ja rouva Ahde kyynelsilmin ja itkuisena median näköpiiriin. Kumpi menetelmä lienee parempi, sympatiat ainakin vielä rouva A:n puolella. queen king
Räty on ollut monissa neuvotteluissa kantona kaskessa ja ajanut liittonsa etuja lakoilla, vaikka muut ammattiliitott jo ovat asiat hyväksyneet. Ei häntä arvostelu tai vastarinta tunnu murtavan.

Nyt asiaa alkavat puida ulkopuoliset asiantuntijat ja lainoppineet.
Saapa nähdä, mihin kyyditys suuntautuu!
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Kylmää kyytiä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kylmää kyytiä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ikinörtit :: Kaikenmaailman sekalaiset höpinät tänne :: höpinäpönttö-
Siirry: